The Arenys de Munt Centre, the city’s cultural centre, has begun the first phase of its renovation. The intervention of Grup Idea has involved improving the accesses and meeting points while highlighting the pre-existence and history of the centenary cultural centre. The new construction was designed with steel elements that contrast with the original building and bring a minimalist character.

The intention of the project was to adapt the building to current regulations, improve accessibility and safety and make the experience of the users better. The old main staircase and toilets were relocated and space was created for the redefinition of an interior patio that will serve as a meeting point for the partners and the public.

Grup Idea team developed the conceptualization and design of the new centre, the executive architectural and engineering project and the project management. The reform project will consist of several phases. The intention for 2028 is to complete the total reform.

Read the full original article on Via Construcción blog.

Do you have a project?
Contact us

We send you a budget non-binding.



By sending my data I confirm that I have read and accepted the privacy policy.

T. +34 932 688 450