IVI Clinic – Barcelona

IVI Clinic – Barcelona

The area is organized in three parts: the administrative area in the upper floor, and two differents consulting areas downstairs to ensure confidentiality. The lack of height has conditioned the design of the offices so the effort has been focused on providing verticality to all the elements. The big size images placed on the wall add an emotional element and provide visual enlargement.

Location:

Agustina Saragossa, 25 (Barcelona, Spain) 

Coworker:

Laura Sala

Surface:

380 m²

Clínica IVI Barcelona - HealthcareClínica IVI Barcelona - HealthcareClínica IVI Barcelona - Healthcare

Do you have a project?
Contact us

We send you a budget non-binding.



By sending my data I confirm that I have read and accepted the privacy policy.

T. +34 932 688 450