Showroom Sharp – Barcelona

Showroom Sharp – Barcelona

Sharp’s Showroom project focuses on the design of the permanent exhibition space, annexed to its WTC corporate offices in Cornellà del Llobregat (Barcelona).
A new exhibition concept is developed inside the showroom, creating a “landscape” of architectural elements of a rational and minimalist character that help to frame, highlight and better understand the exhibited product.
The corporate details, the chromatic palette and the synthesised finishes are the protagonists of a space designed to live the experience of Sharp products.

Client:

Sharp

Diseño de espacio showroom para Sharp por Grup Idea arquitecturaDiseño de espacio showroom para Sharp por Grup Idea arquitectura

Do you have a project?
Contact us

We send you a budget non-binding.



    By sending my data I confirm that I have read and accepted the privacy policy.

    T. +34 932 688 450