Showroom & Corporate offices Bernadí – Barcelona

Showroom & Corporate offices Bernadí – Barcelona

The redesign of this commercial space is part of the company’s new exhibition and work philosophy. The functional and flow programme of the clients organises the space.

The new façade, defined as a single “Large Window”, is a showcase open to the city.

The permanent exhibition of the star product, the chair, functions as the customer’s first filter that accompanies him to the heart of the store. The exhibition space, as if it were a courtyard house, is surrounded by server spaces such as meeting rooms, laboratory, offices…

Location:

Barcelona

Client:

Bernadí

Coworker:

The Light Squad Studio

Surface:

700 m²

Oficinas Bernadí

Do you have a project?
Contact us

We send you a budget non-binding.



By sending my data I confirm that I have read and accepted the privacy policy.

T. +34 932 688 450