Banco Sabadell. Champs-Élysées, Paris

ABESSIS was hired by Banco Sabadell to carry out the refurbishment of their Paris corporate offices, located on the Champs-Élysées avenue. Banco Sabadell required a new space distribution and an integral refit of their offices after an internal team re-structure.

ABESSIS carried out the modification and creation of new work stations, expansion of the reception space and the distribution of the offices. The works accomplished included the installations of wooden flooring, security grill doors, replacement of glass partitions and metallic tile ceiling. Additionally modifications in plasterboard and ceilings, redistribution of lighting and air diffusers, finishing and painting were caaried out.

The duration of the project was less than two weeks, and the result was a ravishing space, suitable for the new corporate infrastructure of Banco Sabadell.